Επαγγελματίας σημαίνει πολλά…

Επαγγελματίας σημαίνει πολλά… 2560 1920 Ειρήνη Κωνσταντάκου

Δεν έχει σημασία αν είσαι διαιτολόγος-διατροφολόγος, ειδικός ευεξίας, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης ή relationship coach, ο επαγγελματισμός σε συντροφεύει σε όλα τα επαγγέλματα-ενασχολήσεις σου. Ο επαγγελματίας διέπεται από συνέπεια και αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα, χρονικα΄΄, οικονομικά, αποτελεσματικά.

Η συνεργασία μας οφείλει να έχει ξεκάθαρες και ισότιμες υποχρεώσεις εκατέρωθεν. Σαφώς και δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, σίγουρα σε κάποιους τους αρέσει η δέσμευση, η δομή και το πρόγραμμα και σε άλλους τους πιέζει ή τους αγχώνει αυτό, γι’αυτό έχουμε τόσα πολλά άτομα που μπορούμε να επιλέξουμε. Κάθε άνθρωπος θέλει το δικό του τρόπο, για να εμπιστευτεί και να επιλέξει τον κατάλληλο ειδικό.

Ξεκινώντας από διαιτολόγος και ανοίγοντας κι άλλα πεδία, όπως το life και το relationship coaching, στόχος μου είναι να παρέχω δομημένες, αποτελεσματικές κι ολιστικές υπηρεσίες, που πλέον όλες βασίζονται στη δέσμευση!!! Αν πρέπει να πω μόνο δυο λόγια για το coaching είναι πως αν δεν δεσμευτείς, δεν ξεκινάς συνεδρίες, είναι βασική προϋπόθεση κι επίσης, το coaching δεν είναι καθοδηγητικό. Κανένας δεν θα πάρει την απόφαση και την ευθύνη της ζωής σου για σένα και μην το επιτρέπεις να συμβαίνει αυτό, είναι άκρως επικίνδυνο.

Θέλω λοιπόν, με το παρόν άρθρο να γνωστοποιήσω επίσημα πως σαν επαγγελματίας Coach (diet, wellness, life & relationship), επιδιώκω συνεργασίες αποκλειστικά με άτομα που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν κι είναι δεσμευμένοι να πετύχουν τον/τους στόχους τους ή να λύσουν το/τα πρόβλημα/τά τους.

Η αγάπη μου για την προσφορά και να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο κόσμο, με ωθεί στο να βελτιώνομαι, να εξελίσσομαι και να διευρύνω τους ορίζοντές μου, κάθε νέα αλλαγή επιφέρει μαζί τις νέες αλλαγές, έτσι κι εγώ επιλέγω τους συνεργάτες μου, δεν επιδιώκω να συνεργαστώ με όλους, έχοντας πολλή αγάπη, σεβασμό κι απόλυτη αποδοχή στον άνθρωπο και γνωρίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχω, καθώς και τα αποτελέσματά τους.

Σας αγαπώ πολύ, μα περισσότερο σας σέβομαι!

Back to top